Predstavljamo vam pisce i književnike: Martina Ergić Grčević

Predstavljamo vam pisce i književnike te njihova djela, koja možete besplatno preuzeti s portala www.digitalne-knjige.com:

———–

Martina Ergić Grčević

Bilješka o pjesnikinji:

Martina Ergić Grčević rođena je 18.08.1987. godine u Šibeniku ali živi i radi u Lici točnije u Otočcu.

Bavi se pisanjem ljubavnih i duhovnih pjesama. Ovo je njena prva samostalna izdana zbirka.

Zbirka poezije “Ritam života”, je posvećena ljudima iz njene prošlosti i sadašnjosti. A, sastoji od 5 cjelina posvećenih roditeljima, prijateljima, bivšim ljubavima i ostalim ljudima, koji se nađu u tim pjesmama.

Pjesma „Najluđe duše„ osvojila je treće mjesto na međunarodnom festivalu za djecu i omladinu „Magda Simon” u kategoriji do 30 godina u Srbiji 2009 godine.

———–

E-mail

MARTINA ERGIĆ GRČEVIĆ
Donja dubrava 38
53220 Otočac

———–

Knjige objavljene i dostupne na portalu digitalne-knjige.com:

Zbirka poezije, “Ritam života“; digitalne knjige, 2018.

http://www.digitalne-knjige.com/grcic.php

———–

Naslovnica knjige:

———–

Kritike:

“Ritam Života”, Martine Ergić Grčević

Martina Ergić Grčević mlada je pjesnikinja rođena u Šibeniku. Zbirka pjesama “Ritam života”, njeno je prvo objavljeno djelo. Zbirka se sastoji od 5 cjelina posvećenih roditeljima, prijateljima, bivšim ljubavima i svim ostalim ljudima, koji pronađu sebe u njenim stihovima.

Jer s njenim stihovima lako se je poistovjetiti. Hodati stazama njene poezije avantura je u kojoj vas ne očekuju prevrati, oluje i ponori, nego nježno satkano pletivo života, kojim ona komunicira s vama njenim čitateljima i stidljivo vam otkriva sve svoje skrivene emocije i životno iskustvo. Njena mladost otvorena je životu i svemu što on sa sobom donosi.

A, ono što Martinu najviše zanima je ljubav; ljubav prema voljenima, ljubav prema obitelji, prijateljima, ljubav prema životu u svim njegovim skrivenim detaljima.

I stoga dopustite sami sebi da vas Martinina poezija ponese u tople predjele sna i prepustite se nježnim šumovima utkanim u njene stihove.

U Zagrebu 15. 08. 2018. Nenad Grbac

 

 

—–

Uredio i obradio: Nenad Grbac

————————

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.