Predstavljamo vam pisce i književnike: Marina Klein

Predstavljamo vam pisce i književnike te njihova djela, koja možete besplatno preuzeti s portala www.digitalne-knjige.com:

———–

Marina Klein

Bilješka o autorici:

Rođena je 10. veljače 1964. godine u Ključu, BiH.

Školovanje završava u Zagrebu gdje i boravi do 2000. godine kada svoj profesionalni i privatni život nastavlja u Njemačkoj, gdje i danas živi.

Dugogodišnje iskustvo intenzivnog rada kako na osobnom, tako i na duhovnom radu rezultirao je vlastitim autorskim djelom “Od očaja do Božjeg zagrljaja”. Ono opisuje iskustvo rada i aktivnosti TT programa (Transcendence Technology) za osobni razvoj i rast autora Wellingtona Rodriguesa.

Duboko inspirirana navedenom metodologijom koja donosi stvarne rezultate, želja joj je bila da i s drugima podijeli svoja iskustva i potakne ih da nešto pokrenu u svom životu, kako bi i sami osjetili i doživjeli život u svoj njegovoj ljepoti i punoći.

Kontakt:

E-mail adresa: kleinerherold@arcor.de

—————

Najave knjiga objavljene na portalu digitalne-knjige.com:

Od očaja do božijeg zagrljaja“, ; digitalne-knjige.com 2013

http://www.digitalne-knjige.com/klein.php

Tihi jecaj zarobljene duše“, ; digitalne-knjige.com 2015

http://www.digitalne-knjige.com/klein2.php

—————

Posebna napomena

Knjige nisu dostupne za preuzimanje u digitalnom obliku već ih možete nabaviti iskljućivo u tiskanom obliku tako da kontaktirate autoricu na E-mail adresu: kleinerherold@arcor.de

—————

Naslovnice knjiga:

 —————

Predgovor knjige “Od očaja do Božjeg zagrljaja”

Dugogodišnje iskustvo intenzivnog rada kako na osobnom, tako i na duhovnom radu rezultirao je vlastitim autorskim djelom “Od očaja do Božjeg zagrljaja”´Ono opisuje iskustvo rada i aktivnosti TT programa(Transcendence Tehnologie)za osobni razvoj i rast autora Wellingtona Rodriguesa.

Specifičnost programa jest što djeluje na stanje svih aspekata života, sinkronizira tijelo um i emocije. Duboko inspirirana navedenom metodologijom koja donosi stvarne rezultate, želja mi je i sa drugima podijeliti svoja iskustva i potaknuti ih da nešto korisno pokrenu u svom životu kako bi i sami osjetili i doživjeli život u svoj njegovoj ljepoti i punoći. Knjiga sadrži veliki dio isprobanih tehnika i vježbi koje će čitatelja dovesti u stanje svjesnosti o sebi, kao i određene osobne životne ispovijesti kako bi ih približila kroz rješavanje određenih životnih problema i dvojbi.

Marina Klein.

 —————

UVODNA RIJEČ AUTORICE:

Tijekom svog zemaljskog postojanja padali smo (i to još uvijek činimo) pod utjecaj nametnutih struktura koje su nas dovele u duboko i nesvjesno stanje o sebi. Na takav način, onemogućili smo buđenje, rast i probijanje duše kroz UM, kako bi ona zagospodarila nad tijelom, te nas povela kroz svoju suštinu.

Neznanje, nepoštivanje Univerzalnih zakona, pohlepa za ovozemaljskim dobrima, rezultirali su padom duše u ropstvo, a posljedice tog pada su duhovno siromaštvo, ratovi, zločini, neopravdana mržnja, kaos i dezorijentiranost u svijetu, te odricanje od sreće i života koji nam pripadaju.

Bez svjesnog prisustva duše u tijelu, mi nismo u stanju živjeti kvalitetnijim životom niti ovaj svijet pretvoriti u jedno mirno mjesto, u kojem bi vladali ljubav, međusobna povezanost i harmonija. Naš UM nije u stanju to ostvariti.
Do tog ostvarenja može nas dovesti samo naša duša, kroz svoje ponovno spajanje s onim najuzvišenijim, Božanskim dijelom sebe. Dušu ćemo tad osloboditi ropstva, te ćemo joj dozvoliti preuzimanje vodstva nad našim životom.

Marina Klein

 

—-

Uredio i obradio: Nenad Grbac

————————

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.