“Cajka”, Borisa Golića

Digitalnu knjigu “Cajka”, Borisa Golića, predstaviti ćemo uz pomoć manjeg djela predgovora knjige:

PREDGOVOR KNJIGE “CAJKA”

Ako sam čovjek i sjena, tko je kreator svega?

Ponovo se bavim cajkama i turbofolkom jer sam se vratio u Hrvatsku i jer sam sreo i upoznao neku djevojku u crvenoj haljini sa velikom stražnjicom. Mene privlače žene s velikom stražnjicom jer Japanke u principu imaju male stražnjice. No, ispostavilo se da ona voli cajke, a kod mene se tada događa deja vu ili već viđeno, pa sam seksualno zakazao. Onda sam ja to istraživao, pa mi je moja bivša žena rekla problem moje majke. Da je njoj partija zabranila da doji da ne bi na mene prenijela svoj otpor prema socijalističkoj partiji. Pa sam ja pročitao knjigu Nore Iksten: “Majčino mlijeko”, pa sam iz nje štošta saznao, ali ne i to: zašto naše žene proizvode gorko mlijeko i gorke feromone kada plešu na cajke i turbofolk.

Već sam se pomirio s tim da je moj problem s cajkama što me je dojila neka žena koja je voljela cajke i koja je proizvodila gorko mlijeko, a onda sam sreo Kedžu. On je onaj naš HSP- ovac koji je navodno bio u Vukovaru i koji nam brani cajke, jer one potječu od naših neprijatelja iz Srbije, oni potječu naš adrenalin i agresiju, loše osjećaje i jugonostalgiju.

S jedne strane on uvodi red u naš život, a s druge strane on uvodi nered. Pa mi on kaže:

“Tebi ne funkcionira ili je zakržljao Jakobsonov ili vomerozalni organ. Taj organ ili ti senzori služe za detektiranje ženskih feromona. No ti onjušiš ženu, a ona pleše cajke i turbofolk i proizvodi ljute ili gorke feromone, pa ti to ne odgovara. Pa imaš problema s erektilnom funkcionalnošću.”

“Hoćeš reći da žene i dalje proizvode ljute i gorke feromone, kao što je ona seljančica proizvodila ljuto ili gorko mlijeko?”

“Baš to ti kažem. Cajke su za nas štetne. Muškarac se više ne bori za ženu, on je grub i agresivan, muškarac više nije lovac, jer žene plešu na cajke i proizvode ljute i gorke feromone.” Uz to, imao sam problem i sa Perom, on nije išao sa mnom u Japan, ali sam za to pročitao njegovo djelo: “Majka Omladina”..

A ja ne razumijem naše ljude, oni su vjerni i poslušni HDZ – ovi glasači, sve prihvaćaju i slažu se s tim kriminalom i lopovlukom. Nikako da se kod njih dogode duševne i političke promjene. Pa zar im nije dosta pljački u pretvorbi i privatizaciji? Moramo li mi biti siromašniji nego što jesmo? Mora li se pljačkati i dalje hrvatska država? I moraju li nad nama vladati ljudi kao što je Sanader? I moramo li se mi držati svega što kaže zločinačka organizacija? Stoga ja ne razumijem našeg premijera Andreja Plenkovića koji kaže da nije znao ni za jednu aferu. Pitam se kakav je to premijer koji ništa ne zna ili koji se pravi da ništa ne zna, a u biti sve zna. I te njegove laži ne vraćaju mi vjeru u našeg čovjeka. Pa zar je svaki naš političar lopov i kriminalac? Zar svaki naš političar radi na štetu svog naroda? Stoga sam ja došao da vidim kako napreduje moj slučaj s Micom. Ozbiljno sam shvatio Micinu optužbu da sam je silovao, da sam joj narušio čast i poštenje i da sam joj nanio duševne boli, ali to je kao srpska optužba naših pilota. Svašta može biti, ali ne mora ništa biti.

Boris Golić

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/golic52.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com