Predstavljamo vam pisce i književnike: Josipa Ergić

Predstavljamo vam pisce i književnike te njihova djela, koja možete besplatno preuzeti s portala www.digitalne-knjige.com:

———–

Josipa Ergić

Bilješka o autorici:

Josipa Ergić, rođena je 17. ožujka 1987. godine u Šibeniku. Četverogodišnje školovanje završila je 2005. godine u gradu Šibeniku, Ekonomska škola, smjer Administrativni tajnik. Kućanica i majka četvero djece.

Ova knjiga “Duhovni rast Božjeg Djeteta” ujedno je i njezin prvijenac.

Knjiga govori o snazi Božje ljubavi. Ta Ljubav oprašta, ljubi, vjeruje u nas! Čeka da joj se obratimo, da ju zazovemo.

Bog čuje i najtišu molitvu našega srca. U večini slučajeva takva molitva i jest najglasija, jer je snage te molitva sam Krist!

Sila koja nas vodi, sila Duha Svetoga, daje nam tu sposobnost komunikacije s Bogom.

———–

E-mail

josipa0203@gmail.com

———–

Knjige objavljene i dostupne na portalu digitalne-knjige.com:

Duhovni rast božjeg djeteta“; digitalne knjige, 2022.

http://www.digitalne-knjige.com/ergic.php

———–

Naslovnica knjige:

———–

Predgovor:

SLIJEDITE LJUBAV

Tražeći sebe, tražeći odgovore, smjernice u vašim života kuda trebate ići, što vam je za činiti kako biste činili volju Božju, ponekad će vam možda pasti na um misao da tapkate u mraku, da ste se izgubili. U tim slučajevima zna uslijediti razočarenje u sebe sama. Ali ne brinite, ne bojte se, jer ste već napravili prvi korak. Pokrenuli ste se. Počeli ste tražiti svoj smisao. Napravili ste veliki korak čije veličine vjerojatno niste svjesni, ali tim korakom odlučili ste svoj život predati Bogu, a uz Božju pomoć pronaći će te i svoju svrhu. Osluškujte… Bog će doprijeti do vas. Ponekad kroz pjev ptica, ponekad kroz zalazak sunca, razgovor s nekim poznanikom, kroz redak u Svetom Pismu. On je svugdje. Na nama je koliko smo zaista otvoreni da Njegov trag prepoznamo u svemu što nas okružuje.

Svatko od nas je došao na ovaj svijet sa svojim poslanjem, zato smo svi toliko različiti. Svatko je individua za sebe, jer kad bismo svi bili isti, međusobno jednaki, ne bismo mogli učiti jedni od drugih, ne bismo imali potrebe rasti, razvijati se, duhovno se uzdizati. Razlike među nama stvorene su da bi nas ujedinile. Zato budimo zahvalni na tolikoj različitosti kojom smo okruženi, ona nam je prilika za dublji odnos s Bogom.

Budite sigurni da ste ovdje sa zadatkom datim od Gospodina koji samo vi možete ispuniti, te na taj način postati Isusovim apostolom. Ispunjavajući poslanje koje smo zadobili, mi širimo Evanđelje, a to je jedna od bitnijih potreba za kojima bismo trebali težiti ako želimo postati Isusovim učenikom. Širenje Riječi Božje. Odlučimo se upravo za to, za prihvaćanje Božjeg poziva, za ispunjenje poslanja koje smo zadobili od Gospodina, te za nagoviještanje Njegove Riječi. Dopustite da vas Ljubav preplavi, dopustite Mu da vas voli, dopustite Mu da vas vodi. Nek pronađe svoje mjesto u vašem srcu, jer je ono most između vas, drugih ljudima i Boga. Time vaše srce također postaje most vas i ljudi koji su se udaljili od Njega, no otvorenog su srca prema vama. Moleći za njih, za povrijeđene, iznevjerene, izgubljene, koji su u oceanu tuge svoje srce zatvorili Bogu, vi postajete most između njih i Boga, postajete poveznica. Znajući da Bog tako djeluje, svjesni Njegove veličine, odvažimo se biti taj most. Jer molitvom, postepeno Bog otvara i najtvrđa srca.

Josipa Ergić

 

—–

Uredio i obradio: Nenad Grbac

————————

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.