Digitalna slikovnica “Andrej i mali krokodil”, Ive Bagić

Digitalnu slikovnicu “Andrej i mali krokodil”, Ive Bagić, predstaviti ćemo vam uz pomoć kratke najave:

“Andrej i mali krokodil”, Ive Bagić

Jednog dana majka Lidija je došla odgojiteljici i rekla. Znate moj sin uopće ne može zaspati, mi više kod kuće ne možemo izaći na kraj s njim, a preko noći jednostavno odbija zaspati, kao da se boji da će nešto propustiti. Ja satima sjedim kraj njega a on se samo okreće i vrti kao da u njemu vlada neki nemir.

Odgojiteljica joj je rekla da će biti uz njega tijekom poslijepodnevnog odmora, stoga je tako i bilo. Bio je to klasičan polazak na spavanje, Andrej je imao svoje rituale. Skakao je po krevetima, recitirao pjesmice na glas, bacao posteljinu i privlačio pažnju drugih, koji su već bili izbezumljeni od njegovih bubica u glavi.

Kad je odgojiteljica pustila glazbu za spavanje spustila se i sjela kraj njega. Pitala je može li ga zagrliti. Andreja je zagrljaj smirio te je samostalno legao u krevet, a onda je uslijedila priča.

I ne varate se! Upravo smo vam prepričali nekoliko stranica slikovnice “Andrej i mali krokodil!” autorice Ive Bagić. No, ako vi ili vaše dijete želite saznati sve što se dalje dogodilo s malim Andrejom i malim krokodilom, onda svakako morate i preuzeti slikovnicu “Andrej i mali krokodil”, te posjetiti youtube stanicu po imenu “Ivine priče”.

Slikovnicu ćete moći preuzeti tako da svojim mišem kliknete na link “Želim preuzeti knjigu”, a youtube stanicu po imenu “Ivine priče”, moći ćete posjetiti ukoliko svojim mišem kliknete na sljedeći link:

https://www.youtube.com/channel/UCBNXfXX0oc-w2OPVGfsa_Kg

U Zagrebu 24.01.2022. Nenad Grbac

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/bagic2.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com