“ALFA SVIJET – život naš vječni”, Stjepana Crnića

Digitalnu knjigu “ALFA SVIJET – život naš vječni“, Stjepana Crnića, predstaviti ćemo uz pomoć sažetka knjige:

SAŽETAK KNJIGE

Knjiga “Alfa svijet – život naš vječni” pred čitatelja stavlja rezultat dugogodišnjeg istraživanja – traganja za odgovorima na pitanja koja kao sjene prate čovjeka od rođenja do smrti. Te sjene, nekad vidljivije, nekad gotovo nevidljive, uvijek ostaju nedokučive i nerazumljive pa ih se često ostavlja po strani i ne razmišlja o njima, kao da i ne postoje. A onda, one se vrate puninom svojih neodgovorenih pitanja.

Tko sam ja? Tko je Bog, duh, duša? Tko su anđeli? Zašto živim? Što je smisao mog života i svega oko mene? Kako je nastala Zemlja? Što je nastalo prije: kokoš ili jaje? Zašto postoji zlo? Pohlepa? Zašto je važno misliti pozitivno? Može li se razgovarati mislima? Postoje li raj i pakao? Postoje li paralelni svjetovi – dimenzije? Ima li života na drugim planetima u svemiru? Može li se jednostavno i brzo (ili trenutno) putovati unutar svemira i na druge svjetove? Može li se “putovati kroz vrijeme”? Živimo li samo jednom (jedan život) na Zemlji? Što se događa kada nastupi smrt tijela? Kakva je budućnost života na Zemlji?

Knjiga otvara ta pitanja, stavlja ih na stol kao slike, slaže ih u cjelinu kao mozaik i povezuje odgovore u skladnu logičnu cjelinu, razumljivu svakome. Čitatelju se osvjetljavaju poznate religijske priče i znanstvene teorije iz drugog kuta, ukazuje se na drugačiji pogled koji stvara temelj za logičan slijed veličanstvene priče o nama, ljudima, o spoznaji tko smo, zašto smo na Zemlji i kamo nas taj život vodi. Sugeriraju se logična rješenja koja svakom čitatelju daju podlogu za propitivanje, razmišljanje i zaključivanje te u konačnici, ostavljaju mu na izbor što će prihvatiti, a što odbaciti.

Stjepan Crnić

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/crnic.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/