“U potrazi za istinom”, Zlatana Gavrilovića Kovača

Digitalnu knjigu “U potrazi za istinom”, Zlatana Gavrilovića Kovača, predstaviti ćemo uz pomoć predgovora knjige:

PREDGOVOR KNJIGE U POTRAZI ZA ISTINOM

Pred nama se nalazi 51. knjiga plodnog autora iz Australije dr Zlatana Gavrilovića Kovača pod naslovom “U potrazi za istinom”.

U ovoj izvrsnoj knjizi Autor se dotaknuo aktualnih događaja sa naših prostora, ali i onih događaja prije Domovinskog rata, za vrijeme Domovinskog rata i poslije njega.

Jako me zaprepastila činjenica kako su Autora toliko maltretirale aktualne vlasti zbog njegovih tadašnjih političkih stavova i da se sve to nastavilo i onda kad je Autor odselio u Australiju.

Ne znam do kuda dostiže ta hobotnica koja zabranjuje slobodnu misao, ali Autor je sve to izdržao i unatoč svim zabranama, proganjanju, krivim lijekovima – dao je jasnu misao o tome što misli, o čemu piše i to u više od 50 knjiga koje je izdao preko portala www.digitalne-knjige.com gdje mnogi autori objavljuju svoje knjige.

Autora poznam samo virtualno i preko telefonskih razgovora, međutim, u tolikoj širini koliko je obrazovan i čovjek sa dva fakulteta, došlo mi je nevjerojatno kako su se tadašnje vlasti ponašale prema ovakvim velikim umovima i plodnim književnicima kakav je dr Zlatan Gavrilović Kovač.

Autor objavljuje svoje tekstove i poeziju i na svom blogu http://prokleta-od-daljina.blog.hr/ kao i na portalu www.magicus.info pa i preko tih portala njegove riječi i razmišljanja dolaze do raznih čitatelja.

Zato znam, da će i ova knjiga biti jedna od vrhunskih knjiga kakve su uostalom i sve Autorove knjige na kojima sam imala prilike raditi i pripremati ih za digitalnu objavu i tisak.

Autoru želim, da napiše još puno knjiga, jer pravi književnik piše dok je živ.

Jadranka Varga, pjesnikinja, Zagreb, 05.12.2020.

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/gavrilovic51.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/