“Kozmologija zlatnog prstena – 2. dio”, Zlatana Gavrilovića Kovača

Digitalnu knjigu “Kozmologija zlatnog prstena – 2. dio”, Zlatana Gavrilovića Kovača, predstaviti ćemo uz pomoć predgovora knjige:

PREDGOVOR DRUGOM IZDANJU

Ovdje se poštovanom hrvatskom čitateljstvu prilaže “Kozmologija zlatnoga prstena drugi dio” drugog izdanja. Razlika je u odnosu na prvo izdanje u tome, da su tekstovi kozmološke problemtike sakupljeni na jednom mjestu te se na taj način sabrala tematika iz 5 knjiga, a to su:

1. Kozmologija i filozofija

2. Kozmološka domišljanja

3. Čovjek i kozmologija

4. Neki pojmovi kozmologija zlatnoga prstena i

5. Uz kozmologiju zlatnoga prstena

Dakle, u ovom drugom izdanju sabire se isključivo kozmološka problematika koja se pojavljuje u ove četiri knjige.
Autor je bio mišljenja kako bi bilo potrebito sačiniti ovo drugo izdanje, da bi se dobila jedna cjelina teorije koja je bila razbacana po raznim knjigama.

Sada je sve to sakupljeno i objavljeno u dva sveska drugog izdanja.
Za ovo drugo izdanje može se reći, da je skraćeno izdanje, jer se tekst odnosi samo na ključne kozmološke pojmove, jer je autor bio mišljenja kako bi bilo dobro kada bi se čitateljstvo osvjedočilo o cjelini teorije o kojoj je riječ na najpregledniji način.

Koliko se u tome uspjelo, neka sude mjerodavni suci.

Autor, Adelaide. 05.04.2020.

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/gavrilovic50.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/