“U tebi, sva tvoja”, Tanje Repinac

Zbirku poezije “U tebi, sva tvoja”, Tanje Repinac, predstaviti ćemo vam uz pomoć recenzije knjige:

OSVRT NA ZBIRKU POEZIJE “U TEBI, SVA TVOJA” PJESNIKINJE TANJE REPINAC

Svatko ima svoje viđenje nekih životnih odabira, ne treba ulaziti nekome u njegov prostor vjere, jer vjera je u tišini…

u nama i s Isusom, a što će nam drugi svjedoci, osim nas i Njega?

Boga spoznajemo tek u tišini svoje duše, zatvorenih očiju, u molitvi, u onim trenucima kad mental zatvara svoja vrata, a astral otvara ona bijela vrata predvorja naših duša i tada se susret odvija u tako divnoj mistici vjere, da to ne možemo nikakvim riječima opisati.

Isus donosi mir otklanjajući sav strah i nemir pa kad god čovjeka obuzme nemir ili strah, duša pomisli na Isusa i u srcu odmah zavlada mir, iako problemi ostaju, jer sa Njim je sve lakše.On je zagrlio svijet tada kad se predao umjesto njega, On se zagledao u svačije oči i došao do naših duša, On je prigrlio cijeli svijet u svoje naručje.

Nismo li svi u sebi sami, nismo li svi u sebi iznevjereni, nismo li svi u sebi sebe preklinjali i zaboravljali, nismo li se svi osjećali izdano, prevareno, osamljeno, teško, bolno, ranjeno ranama koje smo si sami zadavali, a onda smo ih liječili nekim samo nama ljekovitim riječima i tijelo smo polagali, da se odmori od tog čudnog hlada koji zastruji kad dođu takvih sati kao ovi u – Getsemanskom vrtu? Nema li svaka duša neki svoj takav Getsemanski vrt gdje ulazi i češće, nego je svjesna toga i nije li sve to samo jedna teška noć koja prolazi, ali ostavlja one rane u duši koje nikad ne prolaze?

Eto, o svemu tome piše u svojoj drugoj zbirci poezije”U Tebi, sva Tvoja” moja draga prijateljica, pjesnikinja Tanja Repinac,predstavljajući nam duhovno-religiozne pjesme posvećene našem Gospodinu Isusu Kristu kojima nastavlja svoje teme o životu, snovima, ulasku u taj misteriozni duhovni svijet i znam, da će i tim pjesmama uspjeti doći do srca i duše njenih dragih čitatelja.

Jadranka Varga, pjesnikinja, Zagreb, 26.03.2019.

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/repinac2.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/