“Agapa Božanski Izvor i Ja”, Anite Vuković

Digitalnu knjigu “Agapa Božanski Izvor i Ja”, Anite Vuković, predstaviti ćemo vam uz pomoć predgovora knjige:

PREDGOVOR, napisala: Bojana Svalina

Bojana Svalina je autorica knjige “Put prema sebi”, motivacijska govornica, životna savjetnica, terapeutkinja za dušu i spisateljica te blogerica portala “Sensa” i “Večernjakova blogosfera”:

“Anita me zamolila napisati recenziju, što mi je posebna čast, jer se radi o recenziji djela koje govori o bezuvjetnoj ljubavi. Bezuvjetna ljubav se ne može naučiti ili živjeti iz uma. Ona se živi iz srca, kad otpadnu svi programi uma koji nas definiraju kao osobnost koju umom uglavnom štitimo. Bezuvjetna ljubav nema potrebu zaštiti, nego duboko podržati, davati, inspirirati, prihvatiti i voljeti.

Pisati o bezuvjetnoj ljubavi može samo onaj koji njoj stremi ili živi iz nje. Za to je potrebna odlučnost i hrabrost. Anita je oboje pokazala kroz svoju knjigu, što govori o njezinoj autentičnoj namjeri i izričaju. Odlučno je slijedila impuls svoje duše da napiše knjigu i hrabro se ogolila kroz svoje riječi.

U knjizi je Anita opisala svoje ključeve ostvarenog života i svoj način kako komunicira s Božanskim izvorom, odnosno, izvorom Bezuvjetne ljubavi. U nizu naizgled jednostavnih rečenica, nalaze se duboke životne istine i u tome je posebna vrijednost knjige.

U današnje doba u kojem je vrijeme postalo najvrijedniji resurs koji mnogima nedostaje, jer ne znaju njime upravljati, Anitina knjiga ne oduzima puno vremena, a daje alate kako ga usporiti i prilagoditi sebi i svom ispunjenom životu. Knjiga će čitatelja inspirirati da pronađe svoje ključeve ispunjenog života ili primijeni Anitine te ga tako navesti na put bezuvjetne ljubavi.

Anitinu knjigu bih zaokružila njezinim riječima, jer su vrijedan podsjetnik koliko je važno živjeti svoj autentičan otisak u ovom darovanom životu, jer jedino tako kad odemo u svoj vječni dom, nećemo imati za čime žaliti:

“Oni koji odbijaju krenuti za onim što zaista žele u svom životu, već su doživjeli neuspjeh. Možda neće trebati prolaziti kroz tegobe i patnje, neće ih trebati živjeti sa “sramotom neuspjeha”, ali morat će živjeti s nečim puno gorim, a to je žaljenje.”

Želim ti puno uspjeha sa knjigom i znam da će doći u ruke onima kojima je potrebna!

Hvala ti na povjerenju za recenziju!

Bojana Svalina, savjetnik i motivator, www.putpremasebi.hr

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/avukovic3.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com