“Knjiga o čudima”, Slavomira Cune Miljevića

Digitalnu knjigu “Knjiga o čudima”, Slavomira Cune Miljevića, predstaviti ćemo vam uz pomoć najave knjige:

Knjiga o čudima

Ako Svijest određuje stupanj i doseg Realnosti i ako je ona izjednačena s pojmom jedinstvenog ili zajedničkog energetskog polja, tada i za osobno polje čovjeka kao njegovog strukturnog dijela ne mogu postojati nikakva ograničenja za njihovu promjenu.

Uvjet je jedan jedini da je dotični čovjek svjestan svoje uloge i potencijala . Tim prije, jer su i iskustva brojnih pojedinaca, od kada je svijeta i vijeka neupitna potvrda rečenog.

Svaki doživljaj, svaka od novo dostignutih spoznaja tih lutalica i alpinista duha, nije ništa drugo doli pripovijest o tome što sve Svijest može.

Tada – uz neposrednu primjenu spominjanog načela: “što je ikad mogao bilo koji čovjek, mogu svi ljudi” – postaje moguće i ostalim manje znalačkim umovima saznavati i uvjeravati se o kojim je neograničenim mogućnostima riječ.

A sve je to temelj sadržaja ove knjige,

Sa svojim potpuno novim dijelovima autorovih putovanja kroz različita stanja svijesti, ona ni ne čini ništa drugo doli potvrđuje izrečeno pravilo.

I, dakako izaziva na novu znatiželjna stanja svijesti njenih čitatelja.

Slavomir Cune Miljević

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub formatu (format namijenjen čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/miljevic2.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/