“Kako je pitanje postalo odgovor”, Nikše Eterovića

“Kako je pitanje postalo odgovor”, Nikše Eterovića

Digitalnu knjigu “Kako je pitanje postalo odgovor”, Nikše Eterovića, predstaviti ćemo vam uz pomoć recenzije knjige:

KAKO JE PITANJE PRISTALO UKORIČITI SE U KNJIGU

Nikola Nikša Eterović ima vrlo važnu ulogu u mome životu, pa mi je iznimno drago što sam imala priliku pratiti nastanak knjige. Smatram da je ovo najvažnija knjiga koju je do sada napisao jer objedinjava njegovo djelovanje zadnjih xy godina.

Sjećam se razgovora koji smo vodili on, njegova supruga Julia i ja o članku koji treba napisati vezano uz svoj rad. Julia i ja smo se složile da to treba biti metoda pod nazivom Kolajna pitanja, tko je tada znao da će ona prerasti u NACQ, a zatim i u ovu, za Svijet vrlo važnu knjigu.

Nikša ostavi trag gdje god da se pojavi svojom neobičnošću, naizgled ozbiljnošću, potom otkačenošću, kasnije briljantnošću. Često se velikim Ljudima oda dostojna počast tek kada odu, a ja se toplo nadam da to neće biti slučaj sa Eterovićem.

U “Kako je pitanje postalo odgovor”, Nikša eklektično iznosi svoja iskustva, razmišljanja i aktualni terapijski rad. S obzirom na to da nisam recenzentica, istaknula bih one dijelove knjige koji su me automatski oduševili.

Usporedba Hrvatske sa kupaonicom Europske unije (i ponekog još).

Osvještavanje prilikom life couchinga:

N: Možeš li pripremiti ulogu Strah za prijemni ispit na akademiji u Londonu?

Tko je napisao tu ulogu? Gdje mogu naći tekst?

N: Nisi li joj ti autor?

Eterovićeva imaginarna Kolajna pitanja između Kim Jong-una i Donalda Trumpa.

Krucijalno suvremeno pitanje: Kako ukinuti ilegalan boravak Čovjeka na Zemlji?

Sličice iz podzemne željeznice u Berlinu.

Dijalozi sa Odjela za onkologiju.

Eterović kako na svojim predavanjima, tako i u knjizi pogađa ravno u srž društvenih, globalnih, ali i hrvatskih, religijskih, individualnih i kolektivnih problema. Potiče na samoostvarenje, oslobađanje iz raznoraznih mentalnih okova ističući vrijednosti osobne slobode, obitelji i življenja ispunjenog života.

Iva Matić

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/eterovic2.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/