Nova knjiga na portalu www.digitalne-knjige.com – “Sa snom”, Mislava Akrapa

Digitalnu knjigu “Sa snom”, Mislava Akrapa, predstaviti ćemo vam uz pomoć recenzije knjige:

RECENZIJA ZBIRKE POEZIJE “SA SNOM” – MISLAVA AKRAPA

Pred nama se nalazi 1. zbirka poezije “SA SNOM” koju je napisao pjesnik gospodin Mislav Akrap.

Ovu zbirku sam nazvala “snena zbirka”, jer nas autor svojom lirikom uvodi u svoj sneni svijet pisanja stihova i poetskih minijatura isprepletenih morem, pejzažem uz more i kao koloplet stiha i slike nastala je jedna prelijepa knjiga obasjana sjajem sunca i mistikom Mjeseca koji se izdiže daleko na morskom horizontu.

Autor je lijepo spleo jednu poetsku ogrlicu čeznutljivih ljubavnih stihova s pejzažnim opisima kraja gdje živi pa se čitatelj lako nađe u njegovom svijetu i krene tim krševitim krajem prepunim zvukova zrikavaca, toplih ljetnih noći obasjanih mističnim sjajem punog Mjeseca.

U daljini se vide brodovi koji plove svjetskim oceanima, ali ih svjetionik na pjesnikovom putu vodi dalje kako bi sretno stigli na svoje odredište i to je pjesnik lijepo dočarao svojom pjesmom opisujući more i kao”nemirno more u noći kad prijeti” da nije baš sve idilično i smireno, već je sve ispremiješano kao i sâm život koji se sastoji od mirnih i nemirnih dana.

Život kao život podsjeća na mirno ili olujno more koje u svojim dubinama krije neslućene tajanstvene momente, ako se nađemo u tom trenu na pučini mora-života kao i da se možemo opustiti na njegovoj divnoj plavoj površini kad je sve dobro.

Čestitam autoru na izdavanju njegove prve zbirke poezije “SA SNOM”, jedne posebne zbirke koja sadrži autorove slike i slike dviju djevojaka i čestitam mu na ideji da smisli ovakav projekt i svoje stihove preda na pisanje po lijepim slikama.

Jadranka Varga, pjesnikinja, Zagreb, 22.7.2024.

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/akrap.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravo izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koje vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com