“Trag zapisan u vjetru”, Emilije Dević

Zbirku poezije “Trag zapisan u vjetru”, Emilije Dević, predstaviti ćemo uz pomoć manjeg djela recenzije knjige:

RECENZIJA ZBIRKE POEZIJE “TRAG ZAPISAN U VJETRU” EMILIJE DEVIĆ

“Trag zapisan u vjetru” je i trag zapisan u svakoj duši koja će čitati ove lijepe i duboke stihove napisane dušom i srcem moje prijateljice, pjesnikinje Emiljie Dević.

Svatko od nas u sebi nosi neiscrpan ocean dubokih promišljanja i ona stanja svijesti koja nas vode u snove, a snovi Emilije Dević se pretaču u predivne stihove koje zapisuje pero njene Duše.

Svaka knjiga koju napiše Emilija ostaje kao trajni žig na duši čitatelja, svaki njen stih odvodi nas u neke tajne svjetove gdje je ruka pjesnikinje ocrtala posebno mjesto koje posjećuju bića iz snova i nerođene duše zaljubljene u svoje anđele. Znam, ovo je trag Emilijine duše, jer Emilija dugo nije pisala pjesme, Emilija je bila u jednoj tišini gdje je pričala sa tajnim glasnicima koji su ispisali ovu knjigu.

Dugo sam se pitala, a zašto moja Ema više ne piše svoje anđeoske pjesme i tada, kad mi je poslala ovu zbirku poezije – shvatila sam: Ema je pisala u srcu, a ruka je pisala ono što joj je Emilijna duša diktirala: ruka je pisala ove divne, ali i bolne stihove, duša je pisala ono što je sretala na svom putu prolazeći kroz zemlju Emilijine tišine.

Dragi čitatelji, kad budete čitali ovu knjigu, molim vas… čitajte je tiho sa pažnjom u srcu i pustite vašoj duši, da ovi stihovi u njoj odjekuju.

Jadranka Varga, pjesnikinja

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/devic6.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/