U rubrici pod nazivom "Povijest hrvatskog naroda" objavljivat će se knjige povijesne tematike, odnosno sve knjige koje se bave poviješću našeg naroda.

  
 
  
 
  
  
 

Zasad smo vam s obzirom na početak rada ove naše rubrike u mogućnosti ponuditi samo jednu knjigu, odnosno knjigu "Devedeset dana od Bleiburga" koju je napisao gospodin Ante Brčić, no s vremenom ponuda knjiga u ovoj rubrici će rasti pa se nadamo da ćemo vam i u ovoj rubrici moći ponuditi neke od knjiga najpoznatijih hrvatskih književnika i povjesničara.

 
  
  
 

Naravno da će i te knjige biti besplatne! Zar se ne sjećate da smo kao jedan od ciljeva projekta digitalne-knjige.com naveli i spašavanje hrvatskog kulturnog naslijeđa od zaborava i nečitanja?

 
  
  
 

Zasad smo vam u mogućnosti ponuditi tek jednu knjigu, odnosno knjigu "Devedeset dana od Bleiburga" gospodina Ante Brčića, koju je on posvetio svim žrtvama mržnje i nasilja, umorenim i nestalim na križnim putovima tijekom 1945. godine, no to je knjiga koju bi svi oni koje zanima povijest našeg naroda svakako trebali pročitati. S vremenom i ponuda objavljenih knjiga u ovoj rubrici će sasvim sigurno rasti.

  
 
  
  
 
 
 
 
 
Copyright ; Nenad Grbac & Impero present