“Knjiga za Sofiu”, Ive Mije Andrića – Nova knjiga na portalu www.digitalne-knjige.com

Digitalnu knjigu “Knjiga za Sofiu”, Ive Mije Andrića, predstaviti ćemo vam uz pomoć predgovora knjige:

KNJIGA ZA SOFIU

Ovu knjigu napisao sam za moju unuku Sofiu Marjanović Andrić, koju od rođenja zovem princezom. Za uzvrat, ona mene oslovljava nadimkom dedece od kad je izgovorila svoje prve riječi. Želim da ove personalne titule ostanu među nama dokle god budemo živjeli. U ovoj i mojim drugim knjigama one će biti vječno prisutne.

Teme i glavne likove pjesama izabrala je Sofia, koja je knjigu uljepšala vlastitim slikama i crtežima. One/oni vezani su uz naš vrt i kuću kao i životinjski i biljni svijet koji tamo prebiva. Ja sam odredio naslove i pobrinuo se da sadržaj pjesama bude primjeren njezinim godinama i djeci predškolskog i školskog uzrasta. Ako sam neku temu promašio nije kriva Sofia, već njezin dedece koji je već zagazio u osmo desetljeće svoga života, pa su mu jezik, glas i sluh malo otupjeli.

No, toplo se nadam da će mi mali i mladi čitači taj pjesnički i starački grijeh oprostiti i da će knjigu s pažnjom pročitati. Ako ne zbog mene, ono barem zbog sebe i unuke mi Sofie. I, naravno pjesama i ilustracija koje su knjigu uljepšale.

Ivo Mijo Andrić

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/andric19.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/