Nova knjiga na portalu www.digitalne-knjige.com

Digitalnu knjigu “Hrvatska ljubavi moja iliti hrvatska istina”, Vladimira Biondića, predstaviti ćemo vam uz pomoć predgovora knjige:

Prolog velikog hrvatskog domoljuba Dr.sc. Tomislava Draguna

VLADIMIR BIONDIĆ, ČOVJEK KOJI ZNA KAMO TREBAJU HRVATI IĆI

Osvrt na knjigu Vladimira Biondića: “Hrvatska ljubavi moja”.

Neobičan je čovjek taj Vladimir Biondić, neobična je ova njegova knjiga. Nije to zbirka povijesnih priča. Nije to slavoluk pobjeda. Nije to hrpa enciklopedijskog znanja. To je Deset hrvatskih zapovijedi. Poruka Hrvatskoj mladeži koja dolazi iz slavne i nezaboravne hrvatske prošlosti.

PRESUDA

Ova knjiga nije “predlog za razmišljanje”, nije monolog mudraca, nije “glas vapijućeg u pustinji”. Ona je govor konačne istine.

“Ona je Hrvatska Besjeda u Vječnosti.
To je to. Tako je to.
Uzalud ju stranac mržnjom guši,
Ne damo je za sve blago svijeta.
Neka živi u srcu i duši,
Ta voljena Kroacija sveta.”

Napisao i posložio: dr. sc. Tomislav Dragun

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/biondic18.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/