Pogledajte kratki ruski sf film – Azarkant

2013 godine izašao je trailer za obećavajući kratki film ‘Azarkant‘. Danas vam predstavljamo punih osam minuta ovog zaista impresivnog znanstveno fantastičnog, CGI filma.

Iako film vizualno izgleda izvrsno imajte na umu da nije on stvoren  u nekom velikom studiju, nego da ga je njegov tvorac napravio u svoje slobodno vrijeme na običnom kućnom računalu iz velike ljubavi prema sf filmovima, koja ga je i potakla da se upusti u izradu vlastitog filmskog djela. Kreator, režiser i jedini učesnik, koji se krije iza ovog skromnog no veličanstvenog filmskog projekta je ruski 3D umjetnik Andrey Klimov.

A, da ne dužimo eto i najave filma:

U budućnosti, tim astronauta kreće na desetogodišnje putovanje na udaljeni planet kako bi pronašli novi život. Na svom putu susreću se s velikim, napuštenim svemirskim brodom, koji se kreće u orbiti tajanstvenog planeta. Oni se ukrcavaju na brod u nadi da će naići na velika otkrića. No, ni ne slute kakvu strašnu tajnu čuva ova letjelica – prijetnju koja je daleko veća i strašnija od svega što su mogli zamisliti.

Ako je vaš izgovor to da nemate vremena da pogledate film reći ćemo vam da film traje samo 8 minuta i da vam samim tim izgovor uopće nije uvjerljiv.

A, sad vam preostaje jedino pogledati film: I naravno pogledajte ga u full screan modu i u najvećoj HD rezoluciji. Jer tek tako će vaš doživljaj filma biti potpun.

 


 

Video prilog – Azarkant Short Science Fiction Film by Andrey Klimov Full HD 1080p

 

 

—-

Napisao, odabrao, uredio i obradio: Nenad Grbac

————————

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.