Predstavljamo vam pisce i književnike: E.A.Banaj

Predstavljamo vam pisce i književnike te njihova djela, koja možete besplatno preuzeti s portala www.digitalne-knjige.com:

———–

E.A.Banaj

Bilješka o autorici:

Elena Aleksandra Banaj rođena je 13.2.1993 u Slavonskom Brodu, gdje je završila osnovnu i srednju školu.

Piše znanstveno fantastičnu, kriminalističku i avanturističku prozu. Njena ljubav prema pisanju rodila se još u nižim razredima osnovne škole, a od tada je neizostavan dio njenog života.

Svoje stvaralaštvo započela je serijalom romana pod naslovom ‘Tajna Kamena.’ Trenutno boravi u Zagrebu gdje i dalje nastavlja sa svojim stvaralaštvom.

———–

E-mail

elenaaleksandra.banaj@gmail.com

———–

Knjige objavljene i dostupne na portalu digitalne-knjige.com:

Roman, “Toranj bijelog anđela“; digitalne knjige, 2017.

http://www.digitalne-knjige.com/banaj.php

———–

Naslovnica knjige:

———–

Kritike:

Kratki sadržaj: Tajna Kamena: Toranj bijelog anđela 

Roman počinje pokušajem istrage niza nestanaka i ubojstava, sa strane mlade novinarke Jess Jefferson i njezina dva prijatelja, pri čemu svi troje smrtno stradaju od poslijedica brutalnog napada stvorenja koje opsjeda dvorac.

Ovo je priča o snazi istinske prijateljske ljubavi i odanosti koja je nastala kao posljedica mržnje. Radnja romana bazirana je na priči o dvoje djece, Emmi Evans i Carteru Jenkinsu, koji već pri prvom susretu započinju žestoko neprijateljstvo. Kao dijete razvedenih roditelja, Emma živi s majkom Lindom i bratom Matthewom.

Oca Jacka nikada nije upoznala, a Linda se svim silama trudi da to tako i ostane. Posebno je tajnovita na upit posla kojim se on bavio. Pismo koje Emmi pošalje najbolji prijatelj njezinog oca, Rob Douglas, u potpunosti joj promijeni život, jer spletom neobičnih okolnosti u kojima nju i Cartera napadne utvara, vražji poslanik, Emma doznaje da joj je otac legendarni Tragač za prokletim dijamantima u kojima živi Anđeo smrti.

Da bi se riješili utvara, koje su također u potrazi za dijamantima i predstavljaju ozbiljnu prijetnju čovječanstvu, Carter i Emma moraju pronaći Kamenje i uništiti ga pomoću Bodeža koji je ostavština legendarnog kralja. Priča se dodatno zakomplicira kada ih noćne more, pisma i potraga za Bodežom upletu u strašnu urbanu legendu o Angelici DiAngello, znanoj kao lady Angela, koja je zajedno s demonom u liku anđela živjela u prastarom dvorcu, u odaji zvanoj ‘Toranj bijelog anđela.’

Nakon što u tajnoj prostoriji pronađu kutiju s neobičnim predmetima koji uključuju zagonetku u obliku slikovnice te poruku u boci. Potaknuti nizom stravičnih ubojstava u dvorcu, pričama duha tajanstvene žene, lady Xene Lau’ren DiAngello, i prijetećim pismima otmičara najboljeg prijatelja njezina oca, Emma i Carter saznaju što se zapravo krije iza krinke strašne urbane legende o lady DiAngello i saznaju pravu istinu o skrivenim namjerama Roba Douglasa…

E.A.Banaj

 

—–

Uredio i obradio: Nenad Grbac

————————

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.