Predstavljamo vam pisce i književnike: Valentino Kuzelj

Predstavljamo vam pisce i književnike te njihova djela, koja možete besplatno preuzeti s portala www.digitalne-knjige.com:

———–

Valentino Kuzelj

———–

Bilješka o piscu:

Valentino Kuzelj rođen je 5.10.1996. godine u Zagrebu.

2011. završava Osnovnu školu Julija Klovića u Zagrebu te se iste godine upisuje u Zdravstveno učilište Zagreb, smjer sanitarni tehničar. Trenutno pohađa Pravni fakultet o Zagrebu.

„Sud vječnosti” mu je drugi objavljeni roman, ujedno i drugi u serijalu „Ruski samuraj”. Sljedeća knjiga u serijalu biti će „Spasitelj Japana”.

———–

Knjige objavljene i dostupne na portalu digitalne-knjige.com:

“Harakiri, ruski samuraj, knjiga prva”

http://www.digitalne-knjige.com/kuzelj.php

“Sud vječnosti”, Ruski samuraj – Knjiga druga

http://www.digitalne-knjige.com/kuzelj2.php

—————

Naslovnice knjiga: 

Najave knjiga:

“Harakiri, ruski samuraj, knjiga prva”

Aleksei Vasiliev, naizgled običan sedamnaestogodišnji Rus koji pohađa posebnu političku školu na periferiji Tokija. Kao što ćete uskoro otkriti, Aleksei je sve samo ne običan. Nakon što američki učenici počinju umirati u sličnim, nikom sumnjivim okolnostima započinje prava priča o “RUSKOM SAMURAJU”.

Sumnja u nekadašnje uzore i strah za svoj i život svojih prijatelja uzdrmat će kolotečinu tinejdžerskog života u Seiji akademiji.

“Sud vječnosti”, Ruski samuraj – Knjiga druga

Prošli su tjedni od pokolja na Seiji akademiji. Dok se život na akademiji vraća u normalu, za Alekseija i njegove prijatelje ništa nije normalno.  Strah od čudovišnog klana, koji pod krinkom patriotizma sije smrt među svima koje smatra nepodobnima,i strahovlada Toye Ide, vođe klana i novog vlasnika Seiji akademije ponovno će uzburkati Alekseijev život. U međuvremenu pojavljuje se „egzekutor“ koji sije smrt među članovima Eien klana.

Radi li se o zakulisnim igrama unutar klana ili je sve dio veće igre koja će još jednom staviti na kocku Alekseijev život i živote njegovih prijatelja?

 

 

 

——

Uredio i obradio: Nenad Grbac

————————

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.