“Još te čekam ljubavi”, Zvonka Vugrinovića

Zbirku poezije “Još te čekam ljubavi”, Zvonka Vugrinovića, predstaviti ćemo vam uz pomoć predgovora knjige:

Predgovor knjige: “Još te čekam ljubavi”, Zvonka Vugrinovića

Pjesme koje se nalaze u ovoj zbirci su stvarane kroz dugi niz godina, ukupno preko dva desetljeća. Jedna po jedna. Nikada nisam pisao dvije ili više pjesama odjednom. Činilo mi se da je nakon svake pjesme trebalo određeno vrijeme da sazrije nova ideja, pa su razmaci pisanja bili relativno dugi. Uvijek se prvo stvorila ideja o kojoj sam razmišljao. Ona je sazrijevala i stvarala osjećaje koje sam pretvorio u stihove. Razmišljanja koja sam prenio u stihove dogodila su se negdje u mojoj podsvijesti. Kao da mi je netko pričao, a ja proživljavao ta događanja stvarajući sliku stvarnosti.

Svaka pjesma je, za mene, kao jedan veliki događaj. On u meni stvara doživljaj ugode zbog dva razloga. Prvi razlog je što sam uspio te ideje dovesti do konačnog djela, pjesme ovjekovječene zapisivanjem. Drugi razlog je što mogu uvijek iznova sam sa sobom podijeliti te osjećaje, čitajući ih.

Dugo sam s tim pjesmama potajno živio. Godine su prolazile, one su se skupljale, jedna po jedna, sve dok nije sazrela ideja da ih pokažem javnosti. Nakon što su ih neki vidjeli i čitali, razmišljao sam: objaviti ih, ne objaviti, hoću, neću… Hoću, odlučih konačno. I evo ih, sada su tu pred Vama.

Hvala svima koji će čitati ove pjesme. Budući sam sve u ovoj zbirci napisao sam, znajte da su sve greške, naravno, samo moje.

Zvonko Vugrinović

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/vugrinovic.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/