“Ritam života”, Martine Ergić Grčević

Zbirku poezije “Ritam života”, Martine Ergić Grčević, predstaviti ćemo vam uz pomoć predgovora knjige:

“Ritam života”, Martine Ergić Grčević

Martina Ergić Grčević mlada je pjesnikinja rođena u Šibeniku. Zbirka pjesama “Ritam života”, njeno je prvo objavljeno djelo.

Zbirka se sastoji od 5 cjelina posvećenih roditeljima, prijateljima, bivšim ljubavima i svim ostalim ljudima, koji pronađu sebe u njenim stihovima.

Jer s njenim stihovima lako se je poistovjetiti. Hodati stazama njene poezije avantura je u kojoj vas ne očekuju prevrati, oluje i ponori, nego nježno satkano pletivo života, kojim ona komunicira s vama njenim čitateljima i stidljivo vam otkriva sve svoje skrivene emocije i životno iskustvo. Njena mladost otvorena je životu i svemu što on sa sobom donosi.

A, ono što Martinu najviše zanima je ljubav; ljubav prema voljenima, ljubav prema obitelji, prijateljima, ljubav prema životu u svim njegovim skrivenim detaljima.

I stoga dopustite sami sebi da vas Martinina poezija ponese u tople predjele sna i prepustite se nježnim šumovima utkanim u njene stihove.

U Zagrebu 15. 08. 2018. Nenad Grbac

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/grcic.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/