Predstavljamo vam pisce i književnike: Krunoslav Šetka

Predstavljamo vam pisce i književnike te njihova djela, koja možete besplatno preuzeti s portala www.digitalne-knjige.com:

———–

Krunoslav Šetka

———–

Bilješka o piscu:

Krunoslav Šetka rođen je 1971. u Konjicu, BiH. Živi na relaciji Mostar – Sarajevo.

Do sada je objavio zbirku pjesama „Nemoj, pjesniče”, dramski roman „Jazz roman”, zbirku priča „Otvoreni kolodvor”, novelu „Život” te roman „Progon”.

Dobitnik je književne nagrade Herceg – novskog pozorišta za kratku dramu „Naš čovjek” i književne nagrade „Mate Raos” –   Matice hrvatske – ogranak Vrgorac – za kratku priču „Sarajevski notturno”.

Po zanimanju je magistar turističke/interkulturalne komunikacije i europskih studija. Objavljivao u periodici: Studentska zbirka pjesama „Potresi”, Motrišta, Mogućnosti, Osvit, Obzor, Riječ, Kvaka, Zbornik duhovne poezije Srca Isusova i Marijina, Afirmator, Prozaonline…

 Kontakt:

e-mail:   krunoslav.setka@gmail.com

———–

Knjige objavljene i dostupne na portalu digitalne-knjige.com:

Radost življenja“; digitalne knjige, 2021.

http://www.digitalne-knjige.com/setka4.php

—————

Naslovnice knjiga:

 —————

PREDGOVOR KNJIGE

Knjiga “Radost življenja” sastavljena je od dvije duhovne drame “Običan” i “Odgovorni građanin” – koje govore o radosti koja, u temeljnom smislu, nije povezana sa smijehom, nego s pronalaskom Izvora života i radosti, a to je Bog.

U prvoj drami glavni lik prolazi kroz kušnje i čišćenja duše u životu dok ne pronađe skrivenog Boga, a u drugoj glavni lik će Gospodina postupno otkrivati preko svoje pobožne supruge, jer Gospodin ima razne načine kako privući ljude k Sebi.

Radost čovjekova se nalazi u “suživotu” sa svojim Stvoriteljem, svemogućim i sveznajućim Bogom, koji je sama ljubav i milosrđe.

To je punina radosti, a smijeh je samo kap u moru na Zemlji te ogromne radosti koja vlada u Nebu.

Najveći pronalazač na svijetu je onaj čovjek koji je pronašao Boga. O tomu govore ove dvije duhovne drame. Pronalasci su nekad više, nekad manje uspješni, ali radosna je vijest da se Bog otkriva onima koji tragaju za Njim.

Poruka knjige je stoga: Tragajmo za Gospodinom!

Krunoslav Šetka

 

 

—-

Uredio i obradio: Nenad Grbac

————————

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present

Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.