Nova knjiga na portalu www.digitalne-knjige.com – “Radost življenja”, Krunoslava Šetke

Digitalnu knjigu “Radost življenja”, Krunoslava Šetke, predstaviti ćemo uz pomoć predgovora knjige:

PREDGOVOR KNJIGE

Knjiga “Radost življenja” sastavljena je od dvije duhovne drame “Običan” i “Odgovorni građanin” – koje govore o radosti koja, u temeljnom smislu, nije povezana sa smijehom, nego s pronalaskom Izvora života i radosti, a to je Bog.

U prvoj drami glavni lik prolazi kroz kušnje i čišćenja duše u životu dok ne pronađe skrivenog Boga, a u drugoj glavni lik će Gospodina postupno otkrivati preko svoje pobožne supruge, jer Gospodin ima razne načine kako privući ljude k Sebi.

Radost čovjekova se nalazi u “suživotu” sa svojim Stvoriteljem, svemogućim i sveznajućim Bogom, koji je sama ljubav i milosrđe.

To je punina radosti, a smijeh je samo kap u moru na Zemlji te ogromne radosti koja vlada u Nebu.

Najveći pronalazač na svijetu je onaj čovjek koji je pronašao Boga. O tomu govore ove dvije duhovne drame. Pronalasci su nekad više, nekad manje uspješni, ali radosna je vijest da se Bog otkriva onima koji tragaju za Njim.

Poruka knjige je stoga: Tragajmo za Gospodinom!

Krunoslav Šetka

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/setka4.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/