Nova knjiga na portalu www.digitalne-knjige.com – “Tama sjeni”, Željka Pavlovića

Nova knjiga na portalu www.digitalne-knjige.com – “Tama sjeni”, Željka Pavlovića

Digitalnu knjigu “Tama sjeni”, Željka Pavlovića, predstaviti ćemo vam uz pomoć najave knjige:

Tama sjeni, Željka Pavlovića

Baš kao što je to i Tin Ujević rekao život nas često zaokuplja, vodi od nemila do nedraga i jednostavno nam ne dopušta da se u određenom trenutku bavimo onim što želimo ili što volimo.

Slična životna priča dogodila se i Željku Pavloviću. Nakon djetinjstva, u Ključu (BiH), upisao se na Fakultet građevinskih znanosti u Zagrebu. Bez obzira na svu sklonost pisanoj riječi i slikarstvu, koju je pokazao u gimnaziji za izborne predmete uzima matematiku i fiziku i to ga trajno određuje.

Pisanjem se više nije bavio osim što bi tu i tamo sebi za dušu napisao koju pjesmu.

Nakon diplome na fakultetu, zapošljava se i pravi život tek počinje. Godine prolaze, poslovi i zaposlenja se mijenjaju, osniva obitelj, dobiva dvoje danas već odrasle djece…

I normalno je da u to vrijeme nije bilo vremena za poeziju.

No, s vremenom život ulazi u svoju sporiju fazu, te Željko uspijeva ostvariti većinu onog što je želio i tad, napokon na red dolazi i poezija.

A, zbirka poezije “Tama sjeni”, njegov je konačni povratak.

Pisana i sakupljana godinama ona se bavi njegovim ljubavima, prijateljima, događajima koji su u određenom zaokupili njegovu pažnju ili mu se učinili značajnim.

Ona je odraz njegovog životnog iskustva i proživljenog i odsanjanog i upravo zbog toga ne vidimo nikakvog razloga zbog kojeg je i vi ne bi pročitali.

U Zagrebu 07. 08. 2020. Nenad Grbac

Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: https://digitalne-knjige.com/pavlovic4.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu www.digitalne-knjige.com, priznaju kao objavljena djela.

Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav

Uredništvo portala http://www.digitalne-knjige.com/