Predstavljamo vam pisce i književnike te njihova djela, koja možete besplatno preuzeti s portala www.digitalne-knjige.com:

-----------

Lara Lućin

-----------

Bilješka o piscu:    

  

Rođena je u Hrvatskoj, a danas živi u Americi točnije San Fraciscu. Kao i mnoge druge, život ju je u jednom trenutku odveo u krivom smjeru, no sve te probleme uspjela je prevladati čitajući i tumačeći Bibliju. Neke od tih njezinih tumačenja, misli i pogleda pronaći ćete i u ovoj knjizi.

-----------

Što ona sam kaže o svojim knjigama:

Željela bih da moja knjiga bude uvijek besplatna na internetu, tako ako je netko i odluči tiskati, bude besplatna i da se ne profitira na račun knjige. Knjiga je namijenjena čovječanstvu i meni je najvažnije da bude čitana. Da se previše ne ispravlja i ne nadodaju slična značenja određene riječi jer sve su riječi odmjerene s razlogom i presuđeno da bude tako napisano. 


Ovom knjigom ja dijelim svoje misli i poglede s čovječanstvom, u vjeri da je Gospodin Bog želio na taj način obrazovati mene, a i one koje on izabere da dok čitaju budu unaprijeđeni kao što sam i ja bila unaprijeđena. Neki će vjerojatno biti moji istomišljenici, jer Gospodin Bog ne govori samo meni već i drugim ljudima. Tako oni mogu gledati na određene načine, na određene teme, onako kako je meni pokazano. I napredovati s vremenom kao što sam napredovala i ja. 


Bilo u kratko vrijeme ili tokom cijelog života. Jer ovo je ono što piše u Otkrivenju i treba se ponovo propovijedati, tako ja znam da ovo što čuju rijetki da će čuti oni koji budu dočekali Gospodina Krista kad dođe da ostane na zemlji svatko u svojoj punini.


-----------

Knjige objavljene i dostupne na portalu digitalne-knjige.com:


Krščanin i (prvi dio)

http://www.digitalne-knjige.com/lucin.php

Krščanin II (drugi dio)

http://www.digitalne-knjige.com/lucin2.php

Krščanin III (treči dio)

http://www.digitalne-knjige.com/lucin3.php

---------------

Naslovnice knjiga:


 -----------


Prethodni post     
     Sljedeći post
     Blog

Zid

Nema komentara
Morate se prijaviti na komentar