Čuvajte se sociopata

(Sociopat je naziv za osobu oboljelu od antisocijalnog poremećaja ličnosti. Oni nisu psihički ili fizički bolesni, već imaju kriva moralna i ostala uvjerenja. Nepoznati su im osjećaji krivnje, sućuti, kajanja itd.) Jedini način da se obranimo od “ljudi” bez duše je da spoznamo tko su oni i kako djeluju i misle. Oni se infiltriraju u najveće pozicije vlasti i religije i uživaju u krvavim zavadama, ratovima i patnji koju sami naprave. Nećemo vas lagati ako kažemo da sociopate svoj put do “uspjeha” stvaraju prelazeći preko leševa svojih žrtava bez obzira da li se tu radi o obitelji, kultovima, crkvi, stranci, vojsci ili državi. Prema istraživanjima, svaka 25. osoba je sociopat. Dakle, vi ih zasigurno znate, svaki dan ih gledate na televiziji, ili slušate njihove govore iz sabora ali toga vjerojatno niste ni svjesni.


Zaboravite na duhove, vampire, vještice i zombije. Oni su, samo fikcija. Oni su jako ovisni o našoj lakovjernosti i sposobnosti da suspendiramo nevjericu i apsurd. Sociopate, s druge strane, su u potpunosti stvarni. Sociopate se može objektivno dijagnosticirati. Sociopate uzrokuju pravu bol i jad. Sociopate mogu ubiti ili uzrokovati da se ubiju milijuni ljudi, bez da ih se kazni. Oni uživaju u takvim stvarima. Oni ne mogu shvatiti zašto drugi u tome ne uživaju.

 

Sociopat je osoba koja pati od antisocijalnog poremećaja osobnosti kako je opisano u Dijagnostičkom i statističkom udžbeniku za mentalne poremećaje, knjiga broj 4., Američke psihijatrijske udruge. U biti, to je osoba koja pokazuje „perverzne uzorke nepoštivanja i kršenja prava drugih.“ Oni ne mogu osjetiti krivnju ili žalost zbog svojih zlih djela. Kako je otkrila Stoutova, jedna od 25 osoba je sociopat. To je 100 puta više osoba negoli onih oboljelih od raka debelog crijeva. 


Sociopati su uglavnom daroviti i mogu manipulirati ljudima koji se normalno ponašaju da naprave užasna antisocijalna nedjela. Sociopati su šarmantni, inteligentni i lijepo se nose. Tako su pozicionirani da im se može vjerovati, da ih se može voljeti i da ih mogu pratiti žrtve koje ništa ne sumnjaju. Njihova mogućnost da plasiraju svoje destruktivne ideje kao „pragmatične solucije“ čini ih da izgledaju kao „odlučne vođe“ tako da brzo dospijevaju do vrha vlasti, penjući se preko planina jada i mizerije koje su sami napravili. Sociopate su često prepametni da bi se upustili u masovna ubojstva. I, ako to i rade, nakon nekog vremena im dosadi.

 

Oni se bave politikom i religijom. Oni mogu uzrokovati smrt i patnju milijuna ljudi i natjerati ih ili prisiliti da pate i umiru za boga, zemlju ili izmišljenu domovinu. Oni mogu svaki rat, svako krvoproliće i svaku krizu preurediti tako da im se to još više isplati i da još više zarade na tuđoj patnji. Oni tako mogu postati trgovci smrću ili prodavači oružja. 


Često postaju vođe kultova ili militantnih grupa. Oni znaju da njihova grupa nije nadmoćna nad bilo kojom grupom, ali se jako zabavljaju kada pretvaraju inače normalne i ljubazne ljude koji se međusobno vole u one koji se međusobno mrze i ubijaju.
----------------------------------

Sva prava i Copyright : Nenad Grbac & Impero present


     Sadržaj ove stranice nije dopušteno ni kopirati, ni prenositi u drugim medijima, bez odobrenja njenog autora.Prethodni post     
     Sljedeći post
     Blog

Zid

Nema komentara
Morate se prijaviti na komentar